Aksesoari za venčanje

Aksesoari za venčanje su mali detalji koji će upotpuniti vaše venčanje i učiniti ga posebnim. Dobro odabrani detalji prave ključnu razliku i daju karakter i dozu sofisticiranosti vašem posebnom danu. Uz pomoć Aria tima, odaberite unikatne aksesoare za svadbu po svom ukusu i učinite vaše venčanje savršenim!

Svadbeni aksesoari – neophodni dodaci svakom venčanju

Pri organizaciji i dekoraciji venčanja vodimo se pravilom “lepota je u detaljima”. Zbog toga, upravo njima posebno posvećujemo pažnju, kako bi vaše venčanje učinili bajkovitim. Nakon što ste odabrali prostor i dekoraciju za venčanje, vreme je da odaberete detalje po kojima će vaš veliki dan ostati upamćen.

BIDERMAJER

Bidermajer je najvažniji detalj koji je potreban svakoj mladi kako bi dodatno naglasio lepotu venčanice. Odaberite bidermajer koji će se savršeno uklopiti uz vašu venčanicu i vaš put do “sudbonosnog da” učiniti još lepšim.

KORPA ZA KIĆENJE

Detalji kao što su kutija za koverte i korpa za kićenje, pored svoje svrhe, predstavljaće i idealnu dekoraciju koja će dodatno doprineti ukupnoj atmosferi i izgledu sale za venčanje.

POZIVNICE ZA SVADBU

Lepo dekorisane pozivnice za svadbu, kao i pokloni za goste, su detalji koji će vašim gostima veoma značiti i koje će oni čuvati kao uspomenu na vaš bitan dan. Tabla dobrodošlice na ulazu sale je prvo što će gosti videti kada dođu na venčanje. Iz tog razloga ona treba biti lepo dekorisana i ukrašena, kako bi se vašim gostima zahvalili na dolasku i pokazali im koliko vam njihovo pristustvo znači. Kontaktirajte nas i odaberite najlepše aksesoare koji će upotpuniti vaš najbitniji dan!

Aksesoari za svadbu – odaberite detalje po svom ukusu

Dopustite nam da originalnim aksesoarima ulepšamo vaš veliki dan i učinimo da vi, kao i vaši gosti uživate u svakom trenutku proslave! Kao i za sve druge segmente organizacije venčanja, Aria tim se i pri odabiru svadbenih aksesoara trudi da ispuni svaku vašu želju. Kontaktirajte nas, prepustite nam organizaciju vašeg venčanja iz snova, a mi ćemo sa zadovoljstvom biti deo vašeg posebnog dana!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.