Najbolja mesta za slikanje mladenaca

Mladenci na zalasku sunca

Najbolja mesta za slikanje mladenaca

Ne postoji nijedna žena na svetu koja nije maštala o svom savršenom venčanju još kada je bila devojčica. Zato kada jednoga dana ona, posle mnogo godina, poraste i dočeka taj dugo željeni dan, isključivo želi da njeno venčanje bude fenomenalno i nezaboravno.

Kako bi taj poseban dan prošao u najboljem redu, neophodno je da budući mladenci isplaniraju svaki detalj na vreme, što znači da ako žele da njihovo venčanje bude originalno, moraju da naprave planove mesecima unapred.

Pored nestvarno lepe venčanice, fenomenalnog benda, odlične dekoracije i hrane, ono što će upotpuniti njeno venčanje iz snova jesu fotografije koje će da svedoče o tom bajkovitom danu

Za sve one koji još uvek nisu sigurni koja su to idealna mesta za slikanje mladenaca, razmislite o sledećim lokacijama.

Gardoš – autentično naselje brdovitog Zemuna

Ovo nestvarno, brdovito naselje nalazi se u beogradskoj oštini Zemun i predstavlja jednu od najlepših mesta za slikanje mladenaca. Gardoš je, nekada davno, bila prvenstveno tvrđava oko koje se prostiralo naselje koje karakterišu uske ulice i mnoštvo stepenica.

Simbol ovog naselja, čuvena Gardoš kula je jedna od četiri milenijumske kule koje su Ugarske vlasti sagradile u najudaljenijim krajevima monarhije u razdoblju od 896. do 1896. godine. Ona je idealna lokacija odakle se pruža najbolji pogled, a fotografije mogu da ispadnu zaista fenomenalne.     

Zbog svog autentičnog izgleda, očaravajućeg pogleda na Dunav i veliki deo Beograda, nije ni čudo što je Gardoš jedno od najomiljenijih mesta za slikanje mladenaca.

Kalemegdan – prepoznatljivi simbol Beograda

Kalemegdan je svakako najveći simbol grada Beograda i mesto sa koga skoro svi Beograđani nose mnogo lepih i nezaboravnih uspomena. Ovaj značajan istorijsko-kulturni kompleks predstavlja najveći beogradski park u kome se nalazi čuvena Beogradska tvrđava.

Ono što daje veliki šarm ovom parku jesu predivna priroda i pogled na ušće reka Save i Dunav. Zbog odlične uređenosti, zidina u parku koje datiraju još iz prvog veka nove ere, Kalemegdanski park je jedno od odličnih mesta za slikanje mladenaca. 

Neobične, impozantne statue, tuneli, kapije, zidine i pogled koji ćete pronaći isključivo na ovom istorijskom mestu mogu da posluže kao odlična pozadina na vašim mladenačkim  fotografijama. Zato Kalemegdan spada u savršen izbor kada su u pitanju lokacije za fotografisanje mladenaca.   

Topčiderski park – prirodne lepote kao iz bajke

Još jedan beogradski park koji je savršen za one mladence koji su pasionirani ljubitelji prirode, jeste Topčiderski park. Ukoliko ste od onih kojima je fotografisanje pod prirodnim svetlom, okupano zelenilom nešto najlepše u umetničkom svetu fotografije, onda je ova lokacija idealna za vas.

Topčiderski park zaista izaziva oduševljenje kod mnogih posetilaca, jer iako je smešten u gradu, deluje kao neki potpouno drugačiji svet, daleko od saobraćaja, sivila zgrada i užurbanog života. 

Njegova lepota je neosporna i zato je jedno od najpopularnijih mesta za fotografisanje mladenaca već godinama unazad.

Savamala – urbani kraj vrhunske zabave

Kažu da je Savamala mesto hipstera i urbanih žurki što je delimično tačno ako posmatramo stvari iz jednog ugla. Ipak, ako smo od onih koji su slobodnijeg, mladalačkog duha i vidimo posebnu čar u starinskim zgradama nadomak reke, onda je Savamala idealna za naše fotografije.

Ovaj kvart je jedan od najpopularnijih mesta za turiste zbog ogromnog broja barova i klubova iz kojih dopire raznolika muzika. Pored unikatnog spoljašnjeg izgleda, postoji dosta lokala u kojima bi vaše fotografije dobile poseban šmek zbog njihovih neobično dizajniranih enterijera.

Beograd na Vodi – luksuz i prestiž za ekstravagantne 

Smešten nadomak Savamale, Beograd na vodi se kod mnogih našao na listi najboljih mesta za slikanje mladenaca. One koje privlači život na visokoj nozi ili su samo zaljubljenici u modernu arhitekturu, sigurno će privući ideja da imaju uspomene iz ovog najluksuznijeg dela Beograda u raskošnoj venčanici i elegantnom odelu.

Osim impozantnih zgrada, Beograd na vodi može da se pohvali sa jednim od najlepše uređenih šetališta pored reke. Iz tog razloga, mnogi budući bračni parovi upravo biraju ovu lokaciju. 

Mladenci koji se ljube ispod mladinog vela

Zemunski kej – šetalište uspomena

Zemunski kej je još jedno od idealnih mesta za fotografisanje mladenaca. On predstavlja dragulj grada Beograda na kom su mnogi Beograđani odrastali, doživljavali svoje prve poljupce i uživali u prelepim, sunčanim danima i večerima pored Dunava.

Ovo šetalište pruža mnogo fenomenalnih kadrova za sve one koji uživaju u fotografiji, a posebno za one koji traže idealna mesta za slikanje mladenaca kojima je lokacija i te kako bitna za tu posebnu priliku.

Most na Adi – pogled na najlepši zalazak sunca

Most na Adi je jedna od onih urbanih, simboličnih građevina koje je dosta olakšao cirkulisanje saobraćaja u gradu. Pored toga što je postao prepoznatljivi simbol grada, Most na Adi je za mnoge postao jedno od najlepših mesta za slikanje mladenaca.

Posmatranje predivnog zalaska sunca sa mosta je jedno od najromantičnijih stvari koje neko može da doživi i zbog toga je ova lokacija izuzetno popularna kod mnogih budućih supružnika.

Vaše skriveno, omiljeno mesto

Uvideli smo da je naš Beograd zaista sadrži predivne i autentične lokacije za fotografisanje mladenaca koje su kao stvorene za uživanje. Sva ta mesta za slikanje mladenaca pred njihovo venčanje iz snova mogu da budu veoma inspirativna profesionalnim fotografima koji će od vaših fotografija napraviti čuda!

Ipak, sigurni smo da, pored ovih mesta za slikanje mladenaca, postoje i ona mesta koja su posebna isključivo vama i koja imaju ogromnu vrednost. Da li je to neki lokal ili deo grada u kome ste vi upoznali, prvi put poljubili ili shvatili da je to prava osoba za vas, na vama je da odlučite.

Jer, iako su ova mesta za slikanje mladenaca lokacije od kojih zaista zastaje dah, postoje i oni kojima je jako bitna lična povezanost sa mestom koje će da svedoči o najlepšim trenucima vašeg života. 

Da li znate koje je to mesto? 

Share