Najbolji pokloni za devojačko veče

Devojke nazdravljaju vinom

Najbolji pokloni za devojačko veče

Može se reći da devojačko veče predstavlja nezaobilazni deo celokupne ceremonije i pripreme za venčanje. Ovaj događaj kojim se simbolično buduća mlada oprašta od devojačkog života i priprema za zajednički život sa svojim izabranikom treba da bude poseban i upečatljiv, te da se proslavi sa najbližim drugaricama.

Za neke žene devojačko veče je uzbudljiviji i bitniji događaj od samog venčanja, s obzirom na to da se tada okuplja samo odabrano žensko društvo i odlazi na neko zabavno mesto, koje podrazumeva dobar provod, opuštanje i iskakanje iz životnih kalupa.

Ukoliko ste pozvane da uveličate slavlje i prisustvujete devojačkoj večeri, onda je važno da nezaboravite da odabir poklona u ovakvim situacijama predstavlja imperativ. To je jedan od načina da se zahvalite svojoj prijateljici, sestri ili kumi za predivno prijateljstvo i pokažete joj koliko vam znači u životu. 

Osim toga, pokloni su najbolji način da se stvore uspomene i ne zaborave sećanja na taj važan dan. Ako ne znate šta je najbolje da odaberete kao poklon za devojačko veče, onda su pred vama neke od ideja koje vas mogu inspirisati i pomoći vam da odaberete onaj pravi.

#1 Donji veš za posebne prilike

Jedan od odličnih poklona za svaku buduću mladu jeste atraktivan donji veš za žene, koji će sigurno dobro doći u posebnim prilikama, kao što su recimo prva bračna noć ili medeni mesec. Naravno, ovi komadi garderobe mogu se nositi svakodnevno s obzirom na to da mogu biti izuzetno udobni, zavodljivi i senzualni. 

Kada je u pitanju devojačko veče pokloni su veoma bitni, a donji veš je sam po sebi veoma važan deo odeće. Iako je intiman i ne mogu svi da ga vide, s obzirom na to da je u direktnom kontaktu sa kožom, pa je važno da bude nežan i izrađen od finog materijala. 

Svaka dama sigurno obožava atraktivne komade donjeg veša, te budite uvereni da će se buduća mlada sigurno obradovati ukoliko je iznenadite sa nekim ovakvim poklonom, koji ne samo da je lep već je i praktičan i vrlo koristan. 

#2 Parfem koji najbolje opisuje njen karakter

I dok neki ljudi smatraju da parfem kao poklon nije tako dobar izbor s obzirom na to da je odabir mirisa previše ličan, parfem kao poklon za devojačko veče zaista može biti prava stvar jer ko bolje poznaje buduću mladu od njenih najbližih drugarica.

Zato je odlična ideja da se budućoj mladi za devojačko veče pokloni njen omiljeni parfem ili parfem koji do sada nije probala ali za koji smatrate da bi savršeno pristajao njenom karakteru i njenom senzibilitetu. 

Postoje mirisi koji asociraju na senzualnost i zavodljivost, postoje oni koji aludiraju na snagu volje i otresit karakter, kao i oni koji su za nežne i umiljate duše, a vaš izbor parfema najbolje će poručiti osobi kako je doživljavate i kako ona deluje i vašim očima.

Devojke se provode na žurci

#3 Sa nakitom nema greške

Jedna od stvari koja uvek dobro dođe i koja sigurno obraduje svakoga ko prima poklone jeste nakit. Iako se ne može reći da su ovo originalni pokloni za devojčako veče, skoro svi vole nakit, a jedna vrsta tradicije jeste da se u posebnim prilikama poklanja upravo nakit, kao znak pažnje i pokazatelj koliko je nekome stalo.

Zato je devojačko veče sjajna prilika da se budućoj mladi pokloni neki komad nakita koji će biti prava uspomena na to veče, ali i na celokupno prijateljstvo. Iz tog razloga, preporuka je da se na odabrani komad nakita, bilo da je reč o narukvici, ogrlici ili prstenu ugravira posveta

#4 Simpatične sitnice koje mame osmeh na lice

Zabava i provod do ranog jutra je “pod obavezno” kada je u pitanju devojačko veče, ali kako ono ne bi bilo kao i svaki drugi izlazak, važno je da se obogati još nekim, interesantnim detaljima. To može biti u vidu ludih ideja koje su vezane za stajling ili drugih simpatičnih sitnica koje će učiniti da se osećate posebno. 

To mogu biti bedževi za devojačko veče sa interesantnim natpisima i porukicama koji će razveseliti sve prisutne, kao i majice za devojačko veče sa upečatljivim printom i porukom za buduću mladu, kumu i druge bitne uloge. Ovi neobični i zanimljivi pokloni za devojačko veče bez sumnje će podstaći odličnu atmosferu.

Najvažnije je da napravite dobru organizaciju devojačke večeri i da sa sigurnošću znate da ćete time usrećiti buduću mladu. Samim tim raspoloženje će biti na nivou, a onda je i provod zagarantovan.

Skup poklon ne mora uvek da znači da je i najbolji. Bitno je da svojim poklonom pokažete koliko dobro poznajete svoju dragu osobu, time što ćete joj pokloniti nešto što će se njoj sigurno dopasti i što će joj biti od koristi. Pored toga, unikatni, ručno pravljeni pokloni za devojačko veče mogu mnogo više da iskažu ljubavi i pažnje od bilo kog kupljenog.

Naime, dovoljno je samo malo kreativnosti i truda da se od jednostavnih predmeta običnom posvetom, ili nekim, samo vama poznatim znakovima, napravi jedinstvena uspomena na taj dan, koja će se pamtiti tokom celog života.

Share