Jelovnici

Ako Vas zanima savršen meni za svadbe ili tražite odgovarajući meni za rođendane i druge važne proslave, nudimo idealan način da odaberete ukusnu hranu i piće po svojoj meri i meri gostiju. U ponudi imamo 7 jelovnika, pa su tako dostupni: jelovnik za svadbu, rođendanski meni i meni za proslave na čak 7 načina.

PREDJELA:

  • Izbor lokalnih hladnih narezaka (njeguška pršuta, goveđa pršuta, pečenica, kulen),
  • Selekcija mariniranih domaćih sireva (sjenički sir, mladi sir, sirevi sa kondimentima i začinskim biljem), proja, pita sa sirom, pita sa pečurkama
  • Pohovane slane palačinke,
  • Rolat spanać, rolat šunka,
  • Carske korpice sa ruskom salatom,
  • Vezane salate (italijanska, francuska)

GLAVNO JELO:

  • Fileti soma,
  • Fileti oslića,
  • Pohovana piletina u susamu,
  • Domaće kobasice,
  • Ćevapčići na kajmaku,
  • Pileći ražnjići,
  • Leskovački uštipci.
  • Aromatizovani krompir

SALATE:

  • Mešana salata,
  • Srpska salata,
  • Paradajz salata,
  • Kupus salata,
  • Pečene paprike,

HLEB I PECIVO:

  • Domaće kajzerice crne i bele

DEZERT:

  • Sezonsko voće

ASORTIMAN PIĆA:

  • Pivo – Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno
  • Sokovi – svi gazirani i negazirani
  • Vode – gazirane i negazirane
  • Vino Aleksić – Crno, belo i rose
  • Rakija Riznica – Dunja, šljiva, kajsija, viljamovka
  • Vodka
  • Pelinkovac
  • Vermut
  • Vinjak
  • Džin

PREDJELA:

  • Izbor lokalih hladnih narezaka (Njeguška pršuta, zlatiborska goveđa pršuta, dimljena pečenica, vojvođanski kulen)
  • Selekcija mariniranih domaćih sireva (sjenički sir, kajmak, kačkavalj, mladi sir)
  • Prebranac
  • Masline
  • Pita sa sirom, pita sa pečurkama, proja
  • Slani rolat
  • Pene sa šunkom
  • Pene sa šampinjonima
  • Pečene paprike u marinadi
  • Pohovane tikvice sa tartar sosom
  • Rižoto sa pečurkama
  • Rižoto sa povrćem

VEZANE SALATE:

  • Urnebes
  • Ruska salata
  • Francuska salata

GLAVNA JELA:

  • Miks roštilja (leskovački uštipci, bela vešalica, pileći rolovani ražnjići, dimljena kobasica, pileći batak na žaru, ćevapi)
  • Fileti oslića, fileti soma
  • Praseće pečenje sa ražnja
  • Aromatizovani krompir
  • Grilovano povrće sa maslinovim uljem i balsamikom

SEZONSKE SALATE:

  • Grčka salata
  • Srpska salata
  • Šopska salata
  • Vitaminska salata
  • Tartar salata
  • Kupus salata

HLEB I PECIVO:

  • Homemade kajzerice

DESERT:

  • Sitni kolači, sezonsko voće

ASORTIMAN PIĆA:

  • Pivo – Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno
  • Sokovi – svi gazirani i negazirani
  • Vode – gazirane i negazirane
  • Vino Aleksić – Crno, belo i rose
  • Rakija Riznica – Dunja, šljiva, kajsija, viljamovka
  • Vodka Absolut
  • Vermut
  • Vinjak
  • Viski Ballantines’s
  • Džin Beefeater

PREDJELO

  • Izbor lokalih hladnih narezaka (Njeguška pršuta, zlatiborska goveđa pršuta, svinjska pečenica, kulen, buđola)
  • Selekcija mariniranih domaćih sireva (sjenički sir, trapist, edamer, mladi sir, sirevi sa kondimentima i začinskim biljem)
  • Rolat sa šunkom
  • Rolat sa spanaćem
  • Pita sa sirom, pita sa pečurkama, proja
  • Sarmice od zelja
  • Rolovana piletina, rolovana šunka
  • Punjene pečirke
  • Kasino jaja
  • Slana torta
  • Paradajz sa kajmakom

VEZANE SALATE:

  • Pileća salata
  • Ruska salata
  • Goveđa salata

GLAVNO JELO:

  • Miks roštilja (bela vešalica, roštiljska kobasica, gurmanska pljeskavica, rolovana piletina)
  • Piletina u susamu
  • Jagnjeće pečenje sa ražnja
  • Aromatizovani krompir
  • Grilovano povrće sa maslinovim uljem i balsamikom

SEZONSKE SALATE:

  • Grčka salata
  • Srpska salata
  • Šopska salata
  • Vitaminska salata

HLEB I PECIVO:

  • Homemade kajzerice

ASORTIMAN PIĆA:

  • Pivo – Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno, Heineken
  • Sokovi – svi gazirani i negazirani
  • Vode – gazirane i negazirane
  • Vino Aleksić – Crno, belo i rose
  • Rakija Riznica – Dunja, šljiva, kajsija, viljamovka
  • Vodka Absolut
  • Pelinkovac
  • Vermut
  • Vinjak
  • Viski Ballantines’s
  • Jägermeister
  • Tekila Olmeca
  • Viski Jameson
  • Džin Beefeater
  • 3 vrste koktela po izboru

HLADNO PREDJELO:

  • Izbor lokalnih hladnih narezaka (njeguška pršuta, goveđa pršuta, dimljena pečenica, kulen)
  • Selekcija mariniranih domaćih sireva (sjenički sir, mladi sir, sirevi sa kondimentima i začinskm biljem)
  • Ruska salata
  • Pita sa sirom
  • Pita sa pečurkama
  • Masline
  • Proja
  • Rolat od spanaća

TOPLO PREDJELO:

  • Teleća čorba
  • Sarmice sa zeljem i kiselim mlekom

GLAVNO JELO:

  • Mešani roštilj – leskovačka roštiljska kobasica, gurmanska pljeskavica, pileći file, svinjsi vrat
  • Aromatizovani krompir

SALATE:

  • Mešana salata
  • Šopska salata
  • Kupus salata
  • Ljute paprike

HLEB I PECIVO:

  • Domaće kajzerice crne i bele

ASORTIMAN PIĆA:

  • Domaća kafa, Nes kafa
  • Pivo – Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno
  • Sokovi – svi gazirani i negazirani
  • Vode – gazirane i negazirane
  • Vino Aleksić – crno, belo i rose
  • Rakija Riznica – dunja, šljiva, kajsija, viljemovka
  • Vodka domaća
  • Džin domaći
  • Pelinkovac
  • Vermut
  • Vinjak
  • Džin domaći

HLADNO PREDJELO:

  • Selekcija hladnih domaćih narezaka  (njeguška pršuta, zlatiborska goveđa pršuta, svinjska pečenica, kulen)
  • Mladi sir
  • Prebranac
  • Proja
  • Ruska salata
  • Rolovane slane palačinke
  • Rolat spanać
  • Rolat šunka
  • Pečene paprike
  • Urnebes

TOPLO PREDJELO:

  • Teleća čorba
  • Domaća sarma ili gulaš (po izboru)

GLAVNO JELO:

  • Mešani roštilj – leskovačka kobasica, gurmanska pljeskavica, pileći file, svinjski vrat, pileći ražnjići
  • Pečenje – praseće i jagnjeće
  • Aromatizovani krompir

SALATE:

  • Mešana salata
  • Šopska salata
  • Kupus salata
  • Ljute paprike

HLEB I PECIVO:

  • Domaće kajzerice crne i bele

DEZERT:

  • Šumadijski sitni kolači
  • Čokoladne i voćne torte

ASORTIMAN PIĆA:

  • Pivo – Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno, Heineken
  • Sokovi – svi gazirani i negazirani
  • Vode – gazirane i negazirane
  • Vino Aleksić – crno, belo i Barbara Rose
  • Rakija Riznica – dunja, šljiva, kajsija, viljemovka
  • Vodka Absolut
  • Pelinkovac
  • Vermut
  • Vinjak
  • Viski Ballantine’s
  • Džin Beefeater
  • 3 vrste koktela po izboru

HLADNO PREDJELO:

  • Selekcija hladnih domaćih narezaka (njeguška pršuta, zlatiborska goveđa pršuta, svinjska pečenica, kulen)
  • Mladi sir
  • Proja
  • Kajmak
  • Pileći rafaelo
  • Prebranac
  • Rolat spanać
  • Rolat šunka
  • Pita sa sirom
  • Pita sa pečurkama
  • Ruska salata
  • Urnebes
  • Pečene paprike
  • Pohovane palačinke

TOPLO PREDJELO

  • Teleća čorba
  • Domaće sarme
  • Sarmice od zelja u kiselom mleku

GLAVNO JELO:

  • Jagnjeće i praseće pečenje sa aromatizovanim krompirom
  • Jagnjeće pečenje i roštilj sa aromatizovanim krompirom
  • Jagnjetina i teletina sa aromatizovanim krompirom (izbor glavnog jela se vrši najkasnije sedam dana pred svadbu)

SALATE:

  • Mešana salata
  • Srpska salata
  • Paradajz salata
  • Kupus salata
  • Pečene paprike

HLEB I PECIVO:

Domaće kajzerice crne i bele

DEZERT

  • Šumadijski sitni kolači
  • Čokoladne i voćne torte

ASORTIMAN PIĆA:

  • Pivo – Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno
  • Sokovi – svi gazirani i negazirani
  • Vode – gazirane i negazirane
  • Vino Aleksić – crno, belo i rose
  • Rakija Riznica – dunja, šljiva, kajsija, viljemovka
  • Vodka Absolut
  • Pelinkovac
  • Vermut
  • Viski Ballantine’s
  • Jägermeister
  • Tekila Olmeca
  • Viski Jameson
  • Džin Beefeater
  • 3 vrste koktela po izboru