Proslava godišnjice mature

Obnovite stare, dobre uspomene iz školskih dana u prelepom prostoru Aria Event Centra! Kada je godišnjica mature u pitanju - pored fantastične sale za proslavu na reci, nudimo Vam kompletnu uslugu organizacije proslave, u koju su uključene posebne pogodnosti. Vi odaberite ono što Vam je važno, a mi ćemo se postarati za prvoklasnu uslugu.

Godišnjica mature - Usluge organizacije

Nakon što ste uspeli da kontaktirate svoje stare prijatelje, sledi naporan posao organizacije proslave godišnjice mature - što u celini možete prepustiti nama! Od dekoracije prostora za proslavu i keteringa do muzike za dobru atmosferu, fotografisanja i specijalnih efekata, pokrivamo svaki segment proslave za dan kome ćete se radovati.

Ketering za proslave - ponuda jelovnika

Znamo koliko je važno da posluženje koje se nađe na proslavi bude vrhunskog kvaliteta, i zato organizujemo ketering bez kompromisa u pogledu ukusa i kvaliteta. Pogledajte ponudu naših menija za proslave i odlučite se za varijantu koja Vam odgovara.

Muzika za proslavu velikog dana - odaberite repertoar

Bez dobre atmosfere nema ni dobrog slavlja, a za to je najbitnija odgovarajuća muzička pratnja. Aria Event Centar zato angažuje vrhunske muzičare i bendove koji znaju kako se slavi - za provod koji ćete pamtiti. Izaberite moderan ili repertoar mladosti i uživajte!

Dekoracija sale, stolova i prostora za proslavu

Proslava godišnjice mature u Beogradu protiče u posebnom ruhu - s pogledom na Kalemegdan, u elegantno ukrašenom prostoru za slavlje. Prepustite Aria timu dekorisanje stolova, stolica i sale, ili predložite sopstvene ideje za tematska slavlja.

Fotograf - da se ne pamte samo školski dani!

Ponesite na slavlje fotografije iz školskih dana i nasmejte se sa prijateljima svojim starim modnim rešenjima, pozama i bezbrižnosti. Za sadašnje trenutke, stara se naš profesionalni fotograf. Angažujte nekog od naših stručnih fotografa i ovekovečite slavlje!

Mehurići i dim: zabavite se kao nikad pre!

Probudite ponovo decu u sebi, i iznenadite sve prisutne plimom balončića koji lete svugde po sali Aria Centra! Možete se odlučiti i za dim suvog leda koji već elegantan prostor za slavlje seli u neku od bajkovitih lokacija - a za bajke, nikada niste prestari!

Specijalni efekti za specijalne momente

Uz pomoć specijalne rasvete, vatrometa i drugih specijalnih efekata možemo učiniti proslavu godišnjice mature posebnom. Kontaktirajte nas i saznajte kakvi se specijalni efekti nalaze u ponudi, i već savršen prostor sa pogledom na Kalemegdan dodatno obogatite.

Odlike sale za proslavu godišnjice mature Aria Event Centra

Kakva god da je u pitanju proslava godišnjice mature za bivše đake iz Beograda, mi ćemo je učiniti potpunom. Aria Event Centar nalazi se na novobeogradskoj strani Save – to je raskošan, klimatizovan prostor na reci koji ima kapacitet do 350 mesta za sedenje. U prostoru od 570 m2 nalazi se veliki plesni podijum, dva sprata i terasa s predivnim pogledom na reku i Kalemegdan. Na raspolaganju Vam je parking, a dekoracija se odvija po Vašim zamislima uz ljubazne konobare i drugo osoblje našeg prostora za proslave na reci, od venčanja, proslave 18. rođendana i mature, pa sve do krštenja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Posebne pogodnosti organizacije proslave godišnjice mature

Kada se sve sabere, proslava godišnjice mature mora biti pristupačna, a bogato iskustvo sećanjima i dobrim druženjem. Upravo zato nudimo i posebne pogodnosti, kako biste uštedeli pri organizaciji, za maksimalni ugođaj. Kontaktirajte nas – rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja. Bilo da je u pitanju proslava 5, 10, 20 ili 30+ godina mature, Aria je tu za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event Centra. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.