Proslava rođendana

Aria Event Centar nudi iznajmljivanje prostora za rođendane koji se pamte. Koja god po redu proslava rođendana u Beogradu bila, nudimo savršeno uređen prostor, ukusnu hranu po izboru sa čak 7 vrsta jelovnika, ali i celokupnu organizaciju koju nemaju svi restorani za proslave rodjendana u Beogradu (bend za rođendane, profesionalni fotograf, specijalni efekti). Mi stvaramo uspomene.

Organizacija rođendana - Naše usluge

Proslava rođendana u Aria Event Centru pruža kompletan ugođaj gostima i slavljenicima! U našoj ponudi ćete pronaći veliki broj različitih usluga koji pokrivaju najrazličitije zahteve i želje, od muzike do šminke za slavljenice. Odaberite ono što Vam je najvažnije, a mi ćemo kreirati ponudu za Vas. Na vama je samo da uživate u rođendanu.

Dekoracija prostora za rođendane

Prostor za rođendane dekoriše se po zamislima i željama slavljenika, svečano ili tematski. Aria prostor za proslavu rođendana nalazi se na fantastičnoj lokaciji na reci, s pogledom na Kalemegdan, i unosi posebnu atmosferu u Vaše rođendansko slavlje.

Rođendanska šminka i frizura za slavljenice

Aria po Vašoj želji angažuje tim profesionalnih frizera i šminkera za proslavu rođendana gde će se slavljenice osećati kao princeze. Bez stresa i brige, zablistajte na svom rođendanu doterane po sopstvenim zamislima.

Ukusan ketering za rođendane - izbor jelovnika

Organizujemo savršen ketering, uz koji Aria prostor za rođendane pretvaramo u najfiniji restoran za proslavu rođendana u Beogradu. Izaberite jedan od mnoštva različitih jelovnika, po svom, ili ukusu Vaših gostiju, i budite sigurni da će Vas čekati ukusni specijaliteti.

Muzika za proslavu rođendana i propratna oprema

Nakon višegodišnje saradnje sa brojnim muzičarima, bendovi za rođendane nam stoje na raspolaganju, te ih možemo rezervisati u najkraćem roku. Odaberite repertoar i vrhunska atmosfera je zagarantovana.

Rasveta i specijalni efekti za rođendansku žurku

Rođendanska pesmica peva se bez obzira na godine! Neka slavljenike prati dim suvog leda, ili ih obaspite mehurićima dok duvaju svećice na torti. Naš prostor za rođendane pretvara se u bajkovit prizor uz pomoć specijalne rasvete i efekata - dizajnirate svoje!

Fotografisanje i snimanje rođendana

Odložite telefone i amaterske kamere - Aria tim obezbeđuje i uslugu snimanja proslave! Naši fotografi ovekovečiće najlepše trenutke sa rođendana, a uz profesionalna znanja i opremu dobićete opipljive uspomene na svečani dan.

Kako izgleda Aria Event Centar za proslavu rođendana?

Aria Event Centar prostor za proslave rođendana nalazi se na lokaciji sa fantastičnim pogledom: splav je smešten na reci Savi, sa novobeogradske strane, odakle se pruža predivan pogled na vodu i Kalemegdan. Naročito je lepo slikati se sa romantične terase tokom zalaska Sunca. Na raspolaganju Vam je dobro klimatizovan prostor od 570m2 (kapacitet od 350 mesta za sedenje), na dva nivoa i sa prostranim centralnim podijumom za ples. Dekoraciju u potpunosti prilagođavamo Vašim željama, a za goste je tu i veliki parking. Bilo da vas zanima proslava 18. rodjendana u Beogradu ili neka druga vrsta rođendanske proslave, Aria Event Centar je pravi izbor.

KONTAKTIRAJTE NAS

Posebne pogodnosti organizacije rođendana kod nas

Organizacija i iznajmljivanje prostora za rođendane u Beogradu može Vas koštati i više nego što ste mislili, i zato se trudimo da Vam ponudimo savršenu uslugu po što povoljnijim cenama. Uz različite koncepte rođendana, obezbedili smo i posebne pogodnosti. Kontaktirajte nas kako bismo ostvarili savršen dogovor za Vaše rođendansko slavlje.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event Centra. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.