Korporativne proslave

Korporativne proslave u Aria Event Centru su savršen izbor za sve kompanije koje planiraju poslovne proslave za 100 do 350 zaposlenih. Savršena lokacija koju naš prostor za proslave za firme u Beogradu poseduje, samo je jedna prednost, a stručan Aria Event tim za Vas može organizovati sve važne korporativne proslave skrojene po potrebi Vaše firme. Proslavite poslovne uspehe na pravi način.

Organizacija poslovne proslave - naše usluge

Nama je veoma važno da Vaša poslovna proslava firme prođe besprekorno. Organizacija poslovne proslave u Aria Centru podrazumeva prostor i propratni sadržaj koji svaka korporacija može prilagoditi svojim potrebama, stilu i zahtevima. Obezbeđujemo širok izbor menija, dekoracije, fotografa za poslovne proslave, ali i muziku, specijalne efekte i još mnogo toga po Vašoj želji.

Dekoracija sale i stolova za poslovne proslave

Dekoracija sale i stolova radi se prema izboru i željama firme koja organizuje proslavu. Stil može biti jednostavan, elegantan, profesionalan ili prefinjen, u zavisnosti od toga kakvu proslavu želite da napravite i kakvu atmosferu želite. Kontaktirajte Aria tim, koji će Vam pomoći u idelanom izboru za proslavu firme i dekorisati salu na savšren način.

Izbor menija - jelovnici za korporativne proslave

Jelovnik za korporativnu proslavu možete izabrati baš po svojoj meri! Obezbedite svim zaposlenima mogućnost da uživaju u večeri, napravite širok izbor hrane i savršenih zalogaja. Aria Event Centar nudi veliki izbor menija, ali svi se mogu pohvaliti kvalitetnim i ukusnim namirnicima. Pogledajte jelovnike.

Fotografisanje poslovnih proslava i snimanje događaja

U našoj ponudi nalazi se i profesionalni fotograf, koji će uspeh Vaše firme ovekovečiti, a Vi ćete se uvek vraćati ovim lepim trenucima. Osim fotografisanja proslave firme, obezbeđujemo i snimanje čitavog događaja, koji bi mogao da bude odličan materijal za korporativni video. Sačuvajte Vaše uspešne trenutke i divite im se kad ostarite.

Muzika za poslovne proslave

Aria Event Centar ima brojne bendove na raspolganju, jer znamo da je izbor muzike često najveći problem pri organizaciji korporativnih proslava, pogotovo u kratkom roku, kako se to obično dešava. Možemo rezervisati bend za Vas, kako to ne bi bila još jedna stavka na vašoj listi.

Specijalni efekti i rasveta

Specijalni efekti i rasveta mogu biti važan deo korporativne proslave, jer se može stvoriti odgovarajuća atmosfera prema želji organizatora. Propratni efekti su brojni: prskalice, vatromet, rasveta u boji - na Vama je da izaberete šta je ono što želite, a mi smo tu da savetujemo i realizujemo.

Suvi led (dim) i zanimljivi mehurići

Ukoliko želite opušteniju, zabavnu korporativnu proslavu, možemo ubaciti propratne efekte poput suvog leda (mističan dim) i čarobnih mehurića. Oraspoložite se zajedno sa kolegama i zabavite se na nesvakidašnji način, jer ipak je u pitanju proslava važnog trenutka firme, a ne sam posao.

Odlike prostora za korporativne proslave Aria Event Centar

Aria Event Centar je moderan, klimatizovan prostor za korporativne i druge proslave na reci Savi (sa novobeogradske strane) koji broji 570 m2 (350 mesta za sedenje). Lokacija i izgled prostora su idealni iz nekoliko razloga: lokacija na reci (splav); prostor unikatnog izgleda na dva nivoa sa prostranim centralnim podijumom; dekoracija prilagodiva Vašim željama; prostran parking; fotogeničan pogled na Kalemegdan sa velike terase savršen je za fotografisanje sa kolegama. Odaberite svoj povod za proslavu, i rezervišite Aria Event Centar.

KONTAKTIRAJTE NAS

Posebne pogodnosti organizacije proslave firme

Kada je u pitanju organizacija korporativnih proslava u Beogradu, mnogi brinu da će to biti skupa zabava, i mi to znamo. Zato pružamo vrhunski ugođaj po pristupačnim cenama, uz dodatne posebne pogodnosti koje će upotpuniti organizaciju. Kontaktirajte nas – rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event Centra. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.