Organizacija venčanja

Kada je u pitanju organizacija venčanja Beograd je mesto koje nudi mnoštvo opcija iako su samo neke prave, vredne pamćenja. Mi nudimo upravo to! Uspomene za ceo život. Aria nije standardna agencija za organizaciju venčanja, mi pružamo kompletnu uslugu organizacije i proslave u našem prelepom prostoru za venčanje na reci, uz posebne pogodnosti koje Vi birate.

Organizacija svadbe - naše usluge

Aria kreira Vaš savršen dan! Organizacija venčanja u našoj režiji obuhvata bogate pakete usluga koji pokrivaju svaki aspekt svadbe. Opredelite se za ono što Vam je najvažnije iz naše ponude, bilo da vas zanimaju dekoracije za venčanje, frizura i šminka za svadbu, specijalni efekti kao što je suvi led ili mehurići, rasveta za svadbe i mnogo toga drugog!

Dekoracija sale i stolova po Vašem izboru

Dekoracija sale za svadbe vrši se po Vašim željama, sa stilom i prepoznatljivo dobrim ukusom. Uz ovu uslugu dolazi i dekoracija stolova za svadbe, za prostor kao iz bajke. Kontaktirajte Aria tim i saznajte više o opcijama za svadbenu dekoraciju prostora.

Izbor menija - jelovnici za svadbe

Neka se na Vašem svadbenom meniju nađu najukusniji zalogaji za sve goste! U izbor menija za svadbe u Aria event centru ulaze kvalitetni sastojci po Vašoj meri i želji, pa u Vaš paket usluga možete uključiti i najfiniji ketering za svadbe.

Fotograf za svadbe i snimanje venčanja

Naš profesionalni fotograf za svadbe ovekovečiće najlepše trenutke, kojima ćete se vraćati! Uz najlepše svadbene fotografije možete izabrati snimanje venčanja: sačuvajte najlepše želje i zdravice i setite se kako je sve izgledalo nekada.

Muzika za svadbe i propratna oprema

Višegodišnje iskustvo rada sa bendovima čini da Aria organizacija venčanja u Beogradu bude kompletna. Muzika za svadbe nije prepreka u našoj režiji, pošto nam brojni bendovi za svadbe stoje na raspolaganju u najkraćem roku.

Specijalni efekti i rasveta za svadbe

Kako bi dugo očekivana žurka svečane ceremonije venčanja prošla nezaboravno, nudimo Vam izbor specijalnih efekata kako bi svaki trenutak svadbe prošao nezaboravno. Rasveta u željenim bojama, prskalice, vatromet i romantičan prvi ples. Vi pitajte - mi predlažemo i ostvarujemo.

Šminkanje za venčanje i frizure za mlade

Naša misija je da organizacija venčanja prođe savršeno, pa za Vas angažujemo profesionalne šminkere i frizere, kojima su šminka za svadbu i frizure za mlade glavna usluga. Zablistajte na dan venčanja i ne dozvolite da šminkanje za venčanje postane briga, već čisto zadovoljstvo.

Iznajmljivanje odela i venčanice

Iznajmljivanje venčanice, iznajmljivanje odela za svadbu ili popularno iznajmljivanje smokinga, jesu odličan izbor ako ne planirate često nošenje ovakvog vida svečane odeće. Izgledajte savršeno na dan svog venčanja uz Aria preporuku za iznajmljivanje svečanih odela i venčanica.

Prevoz mladenaca i dolazak brodićem

Učinite venčanje nesvakidašnjim i oduševite svatove efektnim dolaskom na venčanje. Kako se Aria Event Centar prostor za venčanje nalazi na reci, organizujemo i dovoženje mlade (mladenaca) brodićem ili možete izabrati prevoz mladenaca u šarmantnim oldtajmerima.

Odlike sale za svadbe Aria Event Centar

Aria Event Centar prostor za proslave i svadbe je moderno uređen, klimatizovan prostor za venčanja na reci Savi (sa novobeogradske strane) koji broji 570 m2 (do 350 mesta za sedenje). Lokacija i izgled prostora su idealni iz nekoliko razloga: lokacija na reci (splav); prostor unikatnog izgleda na dva nivoa sa prostranim centralnim podijumom; dekoracija prilagodiva Vašim željama; prostran parking; fotogeničan pogled na Kalemegdan sa romantične terase za stvaranje divnih uspomena.

KONTAKTIRAJTE NAS

Posebne pogodnosti organizacije venčanja

Kada je u pitanju organizacija venčanja Beograd jeste skupa lokacija, i mi to znamo. Zato pružamo vrhunski ugođaj po pristupačnim cenama, kao i posebne pogodnosti uz pakete. Kontaktirajte nas – rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tok venčanja u Aria Event Centru

Detaljan plan venčanja se može prilagoditi Vašim željama, a u nastavku predstavljamo okviran redosled, od trenutka dolaska u Aria prostor za venčanja, do završetka svečane proslave.

Dolazak gostiju i mladenaca

Hostesa raspoređuje goste, svečani dolazak mladenaca (mogućnost dovoženja brodićem) posluženje kafom, pićem i predjelom.

Ceremonija venčanja

Svečana ceremonija venčanja uz matičara kog možemo rezervisati za Vas.

Prvi ples

Čaroban prvi ples, kao iz bajke, uz izbor omiljene pesme i specijalnih efekata kao što su dim i mehurići.

Fotografisanje

Organizovano fotografisanje sa mladencima uz pomoć Vašeg izabranog, ili našeg preporučenog fotografa.

Glavno jelo

U zavisnosti od izabranog menija (7 jelovnika) sledi i posluženje glavnog jela tokom kog se atmosfera zahuktava.

Sečenje torte

Sečenje torte je jedan od najvažnijih momenata svakog venčanja. Ambijent i osoblje Aria Event centra, uz našu posvećenost svakom detalju učiniće ovaj trenutak nezaboravnim.

Žurka

Nakon što je prošla magična ceremonija venčanja i nakon što smo se osvežili uz ukusnu hranu, žurka traje do ponoći, uz mogućnost produžetka (doplata po gostu).

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event Centra. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.