Proslava 18. rođendana

Proslava 18. rođendana je događaj koji se pamti zauvek. Obeležite ovaj poseban dan uz našu pomoć - Aria Event Centar pruža kompletnu uslugu organizacije i proslave 18. rođendana u prelepom prostoru na reci! Vi birajte pogodnosti i usluge iz naše bogate ponude, a mi se staramo da uspomene sa proslave punoletstva budu vredne pamćenja.

Proslava 18. rođendana - Naše usluge

Kada je u pitanju proslava 18. rodjendana - Beograd cene može učiniti većim nego što ste planirali. Aria Event Centar nudi beg od vrtoglavih iznosa uz pristupačne, a raskošne proslave punoletstva! Odaberite ono što je najvažnije, bilo da je to muzika i bend za proslavu, frizura, šminka za punoletstvo, rasveta, dekoracija ili specijalni efekti, a mi ćemo učiniti da proslava punoletstva na prelepoj beogradskoj lokaciji na reci, prođe nezaboravno!

Frizura i šminka za punoletstvo

Za vas biramo samo najiskusnije frizere i šminkere, kako bi slavljenica na proslavi punoletstva blistala! Uz uslugu profesionalnog šminkanja i sređivanja frizure za rođendan, brigu prepuštate nama, a Vi ćete izgledati savršeno.

Profesionalni fotograf i snimanje rođendana

Fotografije su omiljeni način da se trenuci sačuvaju zauvek - a biće najlepše ako ih napravi neko fokusiran i stručan. Naši profesionalni fotografi ovekovečiće najlepše momente, a rođendan možemo i snimiti, za uspomenu kojoj ćete se rado vraćati.

Muzika za rođendane i punoletstvo

Na raspolaganju nam stoje najbolji bendovi za rođendane i proslave, koji će se postarati da na rođendanu niko ne sedi! Vašu omiljenu muziku izvode vrhunski izvođači različitih repertoara, za atmosferu koja se pamti.

Savršeno dekorisan prostor za 18. rođendan

Aria tim ukrasiće i opremiti prostor sa ukusom, za komadić raja koji zamislite sami! Prepoznatljivom stilu Aria Event Centra možete dodati lični pečat, prepustiti nam dekoraciju u celini, ili sami odlučiti kako će sve izgledati - samo nas kontaktirajte radi dogovora!

Vrhunska rasveta i specijalni efekti

Kako bi proslava punoletstva prošla spektakularno, na raspolaganju su brojni specijalni efekti za 18. rođendan. Dim suvog leda, mehurići koji Vas obasipaju, prskalice, vatromet i mnogi druge specijalne pogodnosti.

Izbor jelovnika za proslavu punoletstva

Uz dobar provod ide i dobra hrana - još jedna od mogućnosti koja je podrazumevana odlukom da izaberete Aria Event Centar prostor za proslavu 18. rođendana u Beogradu. Odaberite svoj rođendanski meni, a naš ketering će hranu pripremiti savršeno za dan proslave.

Kako izgleda Aria Event Centar – prostor za proslavu 18. rođendana?

Kada se organizuje proslava 18. rođendana Beograd definitivno pruža najzanimljiviji sadržaj, dok je baš Aria Event Centar – prostor za proslave na reci Savi (sa novobeogradske strane) savršen izbor. U pitanju je splav s prelepim pogledom na reku i Kalemegdan, sa čije se terase mogu napraviti spektakularne fotografije. Prostor ima kapacitet od 350 mesta za sedenje (570 m2) na dva nivoa, sa podijumom za igru u centralnom delu. Prostor je luksuzan i dobro klimatizovan, a dekoracija se prilagođava Vašim zamislima. Parking je dostupan i prostran.

KONTAKTIRAJTE NAS

Posebne pogodnosti proslave punoletstva u Aria Event Centru

Ugođaj koji pružamo dolazi po veoma pristupačnim cenama, i dolazi u skladu sa našim dogovorom. Pri tome, očekuju Vas dodatne pogodnosti, za optimalnu organizaciju punoletstva. Ukoliko imate dodatna pitanja kontaktirajte nas, i mi ćemo Vam rado odgovoriti.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event Centra. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.