Proslava krštenja

Proslava krštenja i prvog rođendana deteta dešava se samo jednom u životu i predstavlja događaj koji ćete zauvek pamtiti. Uz našu detaljnu organizaciju i posvećen rad, možete biti sigurni da će vaša proslava proći savršeno i oduševiti sve zvanice! Nudimo vam elegantan i luksuzan prostor u Beogradu i na drugim lokacijama, selekciju čak 7 jelovnika kao i brojne dodatne pogodnosti!

Proslava krštenja i prvog rođendana – izaberite sale za krštenja po vašoj meri

Proslava krštenja i prvog rođendana važan je trenutak u životu svake porodice. Iako su deca isuviše mala da bi ga se sećala, ovaj dan ima posebnu važnost za roditelje, ali i bake i deke, tetke i svu ostalu rodbinu i prijatelje porodice!

Savršena proslava je ona u kojoj će uživati i deca i odrasli, što možete postići samo odabirom adekvatne sale za krštenja. Aria nudi baš takve prostre za proslave – naše moderne, elegantne i prostrane sale obezbediće dovoljno prostora za nezaboravno veselje odraslih, ali i bezbrižnu dečiju igru.

Samo jedna od mnogobrojnih mogućnosti koje nudimo jeste i naš prostor za proslavu krštenja i prvih rođendana, koji obuhvata fantastičnih 570 m2 podeljenih na dva nivoa, sa kapacitetom od 350 mesta za sedenje. Prostrani centralni podijum rezervisan je za ples, dok na romantičnoj terasi možete uživati u predivnom pogledu na Savu i Kalemegdan i napraviti fantastične fotografije kojima ćete se rado vraćati.

Proslava krštenja Beograd i okolina – usluge celokupne organizacije uz brojne dodatne pogodnosti

Beograd i njegova okolina poseduju pregrešt sala pogodnih za proslavu krštenja.

Osim luksuzne i elegantne sale za krštenja sa fantastičnim pogledom na reku, Aria je u svoju ponudu uvrstila i sale svedenije estetike, tako da možete biti sigurni da ćete u širokom dijapazonu naše ponude pronaći prostor koji zadovoljava sve vaše kriterijume!

Uz naše usluge kompletne i detaljne organizacije proslave krštenja, pored prostora za proslavu pobrinućemo se i za ketering, dekoraciju sale, rasvetu i specijalne efekte, kao i muziku i usluge fotografisanja i snimanja proslave.

Na vama je da odaberete da li ćete učestvovati u svakom koraku organizacije ili samo u pojedinim, ili ćete sve aspekte organizacije prepustiti nama. Celokupnu proslavu organizujemo u saradnji sa vama, te možete biti sigurni da će na kraju sve ispasti baš onako kako ste zamislili.

KONTAKTIRAJTE NAS

Stvorite nezaboravne trenutke sa proslave krštenja i ovekovečite ih uz pomoć Aria asistencije!

Detalji čine svaku proslavu, a ukoliko želite da vaše slavlje bude nezaboravno, potrebno je posvetiti veliku pažnju upravo detaljima. Dekoracija prostora za krštenje je ono što gosti prvo primete kada uđu u salu, te ona mora biti u skladu sa prirodom vaše proslave.

Bez obzira da li želite luksuznu i grandioznu ili elegantnu i svedenu proslavu, pobrinućemo se da dekoracija stolova i enterijera bude baš po vašem ukusu.

Osim toga, specijalni efekti poput suvog leda, mehurića i prskalica oduševiće sve prisutne mališane, ali i upotpuniti atmosferu proslave krštenja. Naši iskusni fotografi ovekovečiće ovaj divan dan fotografijama, a na raspolaganju vam je i usluga snimanja cele proslave, kako biste se svakog puta osećali kao da ste ponovo na njoj.

Deca brzo rastu, zato počnite da stvarate nezaboravne uspomene već od njihovog prvog rođendana! Izaberite Aria usluge i okupite svoju porodicu na nezaboravnoj proslavi krštenja vašeg deteta!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event & Decoration. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.