Proslava krštenja

Proslava krštenja i proslava prvog rođendana deteta je nešto što ćete zauvek pamtiti. Dozvolite da zajedno sa Vama napravimo predivne uspomene za ceo život! Aria Event Centar pruža kompletnu ponudu i uslugu organizacije kada je u pitanju proslava krštenja u Beogradu ili proslava prvog rođendana. Mi nudimo prelepi prostor na reci sa divnim pogledom na Kalemegdan sa fotogenične terase, a posebne pogodnosti Vi birate!

Organizacija proslave krštenja - naše usluge

Aria kreira Vaš savršen dan krštenja! Izaberite jedan od čak 7 opcionih menija, ili se opredelite za konkretnu uslugu organizacije proslave krštenja i proslave prvog rođendana u Beogradu. Možete izabrati dekoraciju sale i stolova za krštenje, sopstveni jelovnik vrhunskih specijaliteta, fotografa koji će ovekovečiti krštenje deteta, set za fotografisanje, muziku i još mnogo toga.

Dekoracija sale i stolova za krštenje deteta

Dekoracija sale za krštenje se radi prema Vašim potrebama i željama. Mi nudimo jedinstven stil i skladnu dekoraciju sa dobrim ukusom. Stolove ćemo dekorisati u stilu koji preovladava na Vašoj proslavi. Kontaktirajte Aria tim i saznajte sve detalje dekoracije za krštenja.

Izbor ukusnih jela - jelovnici za krštenja

Izaberite najukusnije zalogaje i obroke koji će oduševiti sve goste. Restorani za krštenja, baš kao i Aria Event Centar, nude specijalno kreirane ukusne menije pa ne morate brinuti da li će gosti jesti. Izaberite savršeni meni za Vašu proslavu ili odaberite najfiniji ketering za proslave.

Fotografisanje krštenja i video uspomene

Naš profesionalni fotograf će zabeležiti sve Vaše važne i emotivne trenutke, kojima ćete se godinama rado vraćati! Pored najlepših fotografija sa proslave krštenja, nudimo i mogućnost snimanja čitave proslave, kako biste sačuvali sve lepe i spontante trenutke, čestitke i zdravice.

Muzika za proslavu krštenja i oprema

Aria Event Centar ima širok izbor bendova za krštenja na raspolaganju. Kažite nam repertoar ili stil muzike koji Vas zanima, a mi ćemo rado rezervisati odgovarajući bend za Vas, u najkraćem mogućem roku. Jedno je sigurno - atmosfera će biti sjajna!

Specijalni efekti i rasveta

Specijalni efekti su odličan način da naglasite najvažnije delove ceremonije krštenja. Mi nudimo razne efekte, a na Vama je da izaberete da li želite prskalice, vatromet, rasvetu u raznim bojama, prigušenu atmosferu i slično. Mi smo tu da čujemo Vaše želje i da predložimo najbolje rešenje.

Suvi led (dim) i čarobni mehurići

Ukoliko želite da Vaša proslava bude opuštane i zabavna, posebno za decu, onda im možete obezbediti čarobne mehuriće i suvi led. Možete improvizovati i prvi ples sa Vašom bebom i ovekovečiti ovaj trenutak na specifičan način. Magija počinje baš u ovom trenutku!

Odlike sale za krštenja Aria Event Centar

Aria Event Centar je moderno uređen, klimatizovan prostor za proslave krštenja na reci Savi (sa novobeogradske strane) koji broji 570 m2 (350 mesta za sedenje). Lokacija i izgled prostora su idealni iz nekoliko razloga: lokacija na reci (splav); prostor unikatnog izgleda na dva nivoa sa prostranim centralnim podijumom; dekoracija prilagodiva Vašim željama; prostran parking; fotogeničan pogled na Kalemegdan sa terase za stvaranje divnih uspomena. Neka Vaša proslava rođendana, krštenja ili drugih važnih prilika poput venčanja, protekne savršeno, baš u našem centru.

KONTAKTIRAJTE NAS

Posebne pogodnosti organizacije proslave krštenja

Kada je u pitanju proslava krštenja, Beograd nudi pregršt zanimljivih lokacija, ali smatramo da je baš Aria ono mesto, koje nudi nešto više, nešto posebno. Nudimo Vam vrhunski ugođaj po pristupačnim cenama, jer znamo koliko su Vama ovi trenuci važni. Uz standardnu uslugu, obezbedili smo i posebne pogodnosti. Kontaktirajte nas – rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Popunite upitnik ili nas kontaktirajte za sve informacije o organizaciji proslava u okviru Aria Event Centra. Stojimo na raspolaganju u svakom trenutku.